БМТ Original 10шт/puno kvalitetnih baterija za iPhone 7 7г 1960mAh zamjena 0 petlje kobalta, Cell procesor ak

kn453.92

Novi proizvod

1 Artikli

Tagovi: baterija za, 0 ciklusa, baterija iPhone, Jeftini baterije za, Visoka kvaliteta 0 ciklusa, Kina je iPhone dobavljači.

5 Razloga Zašto Bi Trebali Kupiti Naš Proizvod:

- Sve Reći O Ovom Proizvodu Garancija 1 Godina

- 100% Testiranje Prije Slanja

- Mi smo proizvođač je tvornica

- Profesionalni u području baterija za 4 godine

- 365 dana povratak politike & Besplatna dostava na obje strane

Kao što je ovaj bod izgleda?

Kupite kvalitetne baterije za 7г, 100% stanica kobalt i CPU-ak PKM s 2 ljetima гарантированности.

Abeceda znanja koje biste trebali znati o mobitel baterija:

U principu, mobitel baterija se sastoji od tri dijela:

1. Mobilni (baterija kernel)

2. savjet za zaštitu(PKM)

3. Flex kabel.

Dobre performanse baterije ovisi o tome kako stanice i naknada za zaštitu. Stanice baš kao i kernel mjeri u mah. Veći mah znači da viša sila to ne čini. Savjet za zaštitu isti kao slavina. Ona kontrolira električna struja i napon. No, u slučaju ako Vijeće PCM Miss mjeriti SC , on ne može kontrolirati električna struja je ispravno to je razlog zašto neki korisnici se žale na curenje energije tako brzo. U tom slučaju klijent mora naučiti razlikovati kvalitetu baterije pcb, jer u suprotnom ćete, možda, mislili da je sve baterije su isti. U svakom slučaju, tako u kavez i PCM je važan za dobar rad baterije.

БМТ uglavnom prodaju ispod različite vrste kvalitete 7г:

Soba 1- ------ ( 100% originalne baterije ) -------m organiziran u 2016 ili 2017. godine. Nikada neće biti rastavljen. Se naplaćivati novi telefon ili kao što je to na vrhu. Svaka baterija ima različite baterije serije NUM i različitih staničnih serije i po. QR kod na poleđini baterije mogu scan, ja sam Нигма(aplikacija). Kada se izdvojiti bateriju, vidjet ćete PKM i mobitel laser kuhana, a iz stanice u PCM i PCM Flex kabel nije spojen znak. Savršen izgled. Morate znati da je na vrhu baterije(6Г-8Р), ako zaista razumiju, 100% autentična baterija.

Soba 2 - ------ ( Visoka kvaliteta ) -------m organiziran 2017 ili 2018 godine, sklopljen sa SAD TexasInstruments IC na brodu PCM. Ovo je najbolja zamjena baterije za 7г. Napravljen od 100% kobalta nije ni sa MN(4:4:2) materijal. Sve baterije napravio za klasifikaciju отростчатая kapacitet, kako bi bili sigurni da sve baterije u punom kapacitetu 1960mAh ili više. 800-1000 životnog ciklusa. 0 ciklus. Neatural ispis. Savršen izgled.

Soba 3 - ------ ( običnog kvaliteta ) -------m organiziran u 2017 ili 2018, običnog kvalitete mobitel sastavljen s ploče PCB primjer. Nula Ciklus. Sve baterije je već učinjeno грейдирование отростчатая kapacitet, kako bi bili sigurni da sve baterije u punom kapacitetu 1960mAh.3 00-500 životnog ciklusa. 0 ciklus. Neatural ispis. Savršen izgled.

Specifikacija Baterije:

-

-

Specifikacija PCM:

Cijena i krivulja iscjedak:

- Većina drugih dobavljač baterija ne može proći ul аттестовали zbog sirovina stanica nije li dovoljno-CO2 (3,7 u). Oni mogu da se lithium-baterije фосфорнокислого željeza litij(ni k mn 4:4:2) na zamjenu. БМТ tvrtke cell baterija svi puni Li-CO2 materijal i prođe аттестованный ul, kao dobro. Kakav će biti rezultat korištenja baterija je napravljena od litij baterije фосфорнокислого željeza litij(ni koautor 4 MN:4:2) ? Odgovor: stanica baterija može trajati samo nekoliko mjeseci, ali nakon toga prestati raditi. Ali za potpuni litij-CO2 (3.7 U) baterije stanice, to može trajati godinama.

Certificirani Baterije:

Tvrtka Bamyoyo posebno oprezni o kvaliteti baterije, koje mi prodajemo. Sve naše baterije će se strogo pridržavati standarda i proizvodnih procesa. Baterije skladu s potvrdama o sukladnosti.

SC & HCC: Savezna agencija povjerenstva; Sjeverno-američki standard, koji određuje pravila i procedure kako bi se elektronska oprema uzrokuje štetne smetnje u frekvencijskom spektru. GE: europska sukladnost, baterije, odgovara evropskim standardima tehničke harmonizacije.Baterije su bili podvrgnuti projektiranje i nadzor revizije, kao i zadovoljavanje osnovnih tehničkih zahtjeva utvrđenih europskom direktivom.Ova oznaka omogućava slobodno kretanje unutar europskog tržišta. ПСЭ: proizvod sigurnosni Aparat i materijal.Električni aparat i materijal Zakon O sigurnosti se odnosi na poduzeća koja proizvode ili uvoze proizvode u Japanu . Baterije sastanku u Japanu standardi za električne proizvodnju proizvoda.

Neke važne trenutke za proizvodnju baterije:

1.Bamyoyo baterije za evaluaciju u оценивании kapaciteta ormar, nakon 8 sati грейдирование, precizno očitavanje podataka baterija, kapacitet screening na snagu kapacitet baterije, ako je kapacitet do standardne, bit će izbrisani. Koliko znam, nisu svi proizvođač baterija će se sortirati ćelije jedan po jedan, većina ih je jednostavno napraviti provjeru ramdom zbog visoke cijene rada i vremena. Upravo stoga je kvaliteta naše baterije su stabilniji od ostalih.

2.Polu-baterija traje sveobuhvatnu provjeru softvera Тексас инструментс. Za iPhone baterija se razlikuje od drugih mobilnih telefona, jer na ploči su svi podaci komunikacija mora dobiti vezu s telefonom. Texas instrument procesor za iPhone baterija, tako da je program za upravljanje baterijom Texas alat je najbolji za testiranje.

Broj Modela BMTI7GSQ
Certifikat Kvalitete CE I UL
Model za iPhone 7
Kompatibilni Brand Jabuka
Original ili ne Kompatibilnost
Kapacitet baterija(mah) 1801mAh-2200мАч
Naziv Bamyoyo
Težina Pakiranja 0.1kg (0.22lb.)
Pakiranje Veličina 25cm x 25cm x 4cm (9.84in x 9.84in x 1.57in)
Tip Bloka lot (10 kom/lota)

Povezani proizvodi